Épületvillamosság, gyengeáramú hálózatok és villanyszerelés

Villamos generál kivitelezés: a tervezéstől, a kivitelezésen át a karbantartásig!

Ha szeretne biztosra menni villamossági rendszere megbízható és folyamatos működésében, akkor kérje szakértő csapatunk segítségét! Épületvillamossági rendszerének a tervezésében, az engedélyeztetésében, az anyagbeszerzésben, a komplett kivitelezésben és a hosszú távon is megbízható karbantartásban segítünk önnek.

Közintézmények

Irodaházak

Üzletek

Gyárak

Társasházak

Szállodák

Csarnokok

Logisztikai központok

Tervezés, tanácsadás
Az épületvillamossági hálózatok működésében kiemelten fontos szerepet tölt be a tervezés. Szakértőink figyelembe veszik a helyi adottságokat, az épület jellemzőit, a jelenlegi villamos áram felhasználási szokásokat és a jövőbeni tervezett felhasználást is. Mivel a tervezés és kivitelezés nálunk egy kézben van, így elkerülhető az az eset, hogy a tervek a valóságban nem megvalósíthatóak. Amennyiben szükség van rá, szakértő kollégáink a meglévő épületvillamossági rendszerek felülvizsgálatában és tanácsadásban is a segítségére lesznek.
Hosszú távú megbízható karbantartás
Azért, hogy épületvillamossági hálózata hosszú távon is megbízhatóan működjön, az ön igényeire szabott karbantartási és üzemeltetési feladatokat is vállalunk. Ügyeleti és monitoring rendszerünknek köszönhetően folyamatosan biztosítható lehet villamossági hálózatának megbízható működése.
Villamos biztonságtechnika
Számunkra kiemelten fontos kérdés, hogy munkatársai biztonságáról is gondoskodjunk. A villamosbiztonság terén érintésvédelmi, tűzvédelmi, villámvédelmi és robbanásvédelmi intézkedéseket teszünk. Ezen felül hőkamerás diagnosztikában, megvilágítás mérésben, gáz bekötéséhez szükséges EPH tanúsítás intézésében, valamint a használt kéziszerszámok felülvizsgálatában is tudunk segíteni.
Épületvillamossági projekt menedzsment
Bízza ránk bátran épületvillamossági hálózatának felülvizsgálatát, tervezését, kivitelezését és karbantartását! A kivitelezéshez szükséges engedélyek intézésében és a projekt szempontjából legideálisabb alapanyagok beszerzésében is segítünk. Önnek a teljes folyamat során egyetlen munkatársunkkal (projektvezető) szükséges majd egyeztetnie, így a kommunikáció gyorsabb és gördülékenyebb lesz.

Bízza ránk a teljes folyamatot

Tanácsadás, tervezés

Engedélyeztetés

Anyagbeszerzés

Kivitelezés

Villamos felülvizsgálat

Karbantartás

Gyengeáramú hálózatok kialakítása

Az épületvillamosság területén az alábbi gyengeáramú hálózati elemek kialakítását is elvégezzük:

Riasztó berendezések hálózata

Riasztó- és behatolásjelző berendezések hálózatainak kiépítésével ön is biztonságban tudhatja értékeit.

Kamerás megfigyelő rendszerek hálózata

A videókamerás megfigyelőrendszereihez kötött hálózatok kiépítésével lehetősége van az események folyamatos (0-24) figyelésére és rögzítésére.

Beléptető rendszerek hálózata

Beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszerek, kaputelefonok szakszerű villamossági hálózatának kiépítésében is segítünk.

Tűzjelző berendezések hálózata

Tűzjelző berendezések teljes hálózatának kiépítésében segítünk, így ön biztonságban tudhatja munkatársait és értékeit.

Informatikai hálózatok

A különféle eszközök (beléptetők, videókamerák, riasztók, jelzők) működésének összekötéséhez az informatikai hálózat kiépítésére van szükség

Monitoring rendszer

A folyamatos és megbízható villamos üzemvitel biztosítása érdekében saját ügyeleti rendszert is el tudunk látni, így üzemzavar esetén meg tudjuk kezdeni a hiba gyors felmérését és elhárítását. Igény szerint csapatunk helyben is biztosít folyamatos (24/7) villamos karbantartói támogatást.

Bemutatjuk referenciáinkat

Villanyszerelés

Luxoplast gyártó cég

Villanyszerelés

Deutschplast szerszámgyártó cég

Miért válasszon bennünket?

Kiemelkedő szakértelem

Teljes körű szolgáltatások

A megelőzésben hiszünk

Rugalmasság és ügyfélközpontúság

24/7 villamos üzemviteli ügyelet

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretné, hogy hosszú távon megbízható partnerek legyünk villamossági hálózatainak és eszközeinek működésében, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy elérhetőségeink egyikén!

Mi az űrlap elküldése után 24 órán belül válaszolunk önnek.
A felmérés és az árajánlat adás ingyenes!

PRT Technology Kft.

Budapesti irodánk

1124 Budapest Mártonhegyi út 58/d

Székhelyünk

3232 Gyöngyös, Hegyalja út 46.