Megbízható villamos generál kivitelező partner az épületvillamosság, villanyszerelés és villamos biztonságtechnika világában

Mivel a tervezés, engedélyeztetés, anyagbeszerzés, kivitelezés, karbantartás és szerviz teljes folyamatában segítünk ügyfeleinknek, így villamoshálózatuk megfelelő működésének biztosításakor jelentős mennyiségű időt és pénzt spórolhatnak.

Szakmailag nem ismerünk kompromisszumot
Csapatunkat magasan képzett, nyelveket beszélő, a villamos ipar szinte minden területén (akár erőművek szintjén is) releváns tapasztalatokat szerzett szakemberek alkotják. Így ön is biztos lehet abban, hogy villamos hálózata a legjobb kezekben lesz.
Teljeskörűen, mégis rugalmasan
Ügyfeleink igényeire komplex folyamatként gondolunk, a tervezéstől, a kivitelezésen át egészen a karbantartásig. Mindig a legideálisabb megoldásokat keressük meg és rugalmasan állunk a felmerülő egyedi igényekhez. Ez tesz minket erőssé a piacunkon.
Hosszú távú partnerség a gyors projektek helyett
Tudjuk jól, hogy egy olyan hosszú távon is megbízható partner keres, akire bátran bízhatja villamos hálózatának tervezését, kiépítését, karbantartását és szükséges szervizét is. Aki segít önnek felkészülni az esetleges ellenőrzésekre és aki pontosan annyira veszi komolyan a villamos biztonsági kérdéseket, mintha a saját cégéről lenne szó. Mi ilyen partnerei vagyunk ügyfeleinknek.

Miért válasszon bennünket?

Kiemelkedő szakértelem

Teljes körű szolgáltatások

A megelőzésben hiszünk

Rugalmasság és ügyfélközpontúság

24/7 villamos üzemviteli ügyelet

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretné, hogy hosszú távon megbízható partnerek legyünk villamossági hálózatainak és eszközeinek működésében, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy elérhetőségeink egyikén!

Mi az űrlap elküldése után 24 órán belül válaszolunk önnek.
A felmérés és az árajánlat adás ingyenes!

PRT Technology Kft.

Budapesti irodánk

1124 Budapest Mártonhegyi út 58/d

Székhelyünk

3232 Gyöngyös, Hegyalja út 46.