DETKi MEZŐGAZDASÁGI CÉG

Egy 2000 m2-es új épület villámvédelmi kivitelezése és energiatakarékos világítási rendszer telepítése

A detki mezőgazdasági cég új mezőgazdasági épületének (istálló) villanyszerelésében, villámvédelmi kivitelezésében és egy energiatakarékos világítási rendszer telepítésében kérte a segítségünket. Kiemelten fontos volt az IP54 védettség szerinti villanyszerelés az állatok védelmére.

A kihívás, amit segítettünk megoldani:

Ügyfelünk hosszú távon is megbízható, energiatakarékos és biztonságos megoldást keresett új istállójának működéséhez. Az állatok és a sajátos környezeti viszonyok miatt speciális tervezésre és munkára volt szükség, megfelelve az IP54 védettségi előírásoknak.

Szolgáltatásaink, amiket segítségül hívtunk:

A projekt kezdetétől a végéig teljes támogatást nyújtottunk a detki mezőgazdaségi cégnek. A tervezést, anyagbeszerzést, kapcsoló szekrény gyártását, kivitelezést, ellenőrzést és üzemebe helyezést teljeskörűen levettük az ügyfelünk válláról.

Az eredmény, melyet ügyfelünknek nyújtottunk:

Az új 2000 m2-es mezőgazdasági épület, istálló villamos hálózata és eszközei ma már az állatokra és a cég dolgozóira nézve is biztonságosan és hatékonyan működhet. Energiatakarékos világításoknak hála pedig tovább tudták optimalizálni a szükséges kiadásaikat.